Het feest voor de winter of doe eens gek in de zomer

De Après-ski avond is een avond vol gezelligheid, waarbij u zich voor even in Tirol waant. Ja, echt waar. U kunt de beentjes laten zwaaien en zwieren op de geweldige muziek op deze avond. Bij binnenkomst wordt er glühwein geschonken. Deze wordt uitgereikt door onze Heidy. Daarna serveren we koffie met koek en doen de muzikanten hun uiterste best om zo snel mogelijk de gezellige Oostenrijkse sfeer te creëren. Drankjes zijn er naar keuze en ook de bierpullen ontbreken niet. Verder zijn er diverse activiteiten als spijker slaan, het befaamde bierpul schuiven en wordt er een jodelwedstrijd georganiseerd. Voor de beste jodelaar hebben we een beker.apres-ski

Van al deze activiteiten krijgt u natuurlijk honger. De kookbrigade van ‘De IJsselhoeve’ presenteert dan ook een geweldig buffet met Hollandse en Oostenrijkse gerechten. Als een ieder genoeg gegeten heeft, barst het feest weer los met ‘The Happy Hour Crew’. ‘s Avonds is er een live optreden van een bekende regionale artiest. Zo ziet u maar weer, ook deze avond is een waar spektakel.

Tot slot is er een heerlijk dessert, een overheerlijke bol roomijs met slagroom en een lekker stuk apfelstrudel.

De avond duurt van 19.30 tot 24.00 uur, dus vier en een half uur volop genieten!

Voor de gasten zijn er verschillende ‘giveaways’.

Prijs: € 49,95 per persoon, all-inclusive.

Data:op aanvraag 

 

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk