Dit is een avond die elk bedrijf naar zijn eigen idee kan invullen met artiesten.

Wilt u Nederlandstalige artiesten, bekend of minder bekend? U geeft het aan en wij regelen het. Een unieke avond in ‘De IJsselhoeve’.

Om 19.30 uur wordt u op een speciale wijze ontvangen. De rode loper ligt uit en de welkomstpoortjes staan open. De bodyguards checken of u wel één van de genodigden bent. Zo ja, dan staat er heel veel op u te wachten.Artiesten-feest

Een avond vol met live optredens van diverse topartiesten bekend van RadioNL. Enkele artiesten, die deze avonden kunnen optreden, zijn onder andere Willem Barth, Judith Peters, Django Wagner, Peter Beense, Stef Ekkel en Peter Borkes.

Rond 21.00 uur beginnen we aan het buffet. U kunt dan onbeperkt smullen van onze welbekende gerechten met onder andere diverse soorten salades, vis- en vleessoorten en onze welbekende beenham. Na het buffet staat de volgende artiest alweer gereed.

Van begin tot eind een super gezellige artiesten feestavond.

Reserveer snel! Prijs vanaf € 11,50 per persoon per uur.

Drankjes schenken we  op basis van nacalculatie. De prijs is afhankelijk van de keuze van de artiesten en het aantal  gasten.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk