Deze avond is een sfeervolle avond voor jong en oud. Diverse kleine en grote groepen beleven samen een geweldig feest. De liveband speelt de sterren van de hemel en zorgt voor een fijne gezellige sfeer. Het aanvragen van verzoeknummers wordt door de band zeer gewaardeerd.

De koks van “De IJsselhoeve” zijn de hele dag al druk in de weer om een heerlijk groots buffet voor te bereiden, waar elke bezoeker onbeperkt van mag smullen. De kelners voorzien u de hele avond van alle mogelijke drankjes, ook buitenlands gedistilleerd.

Deze avond is inclusief:

    • Natuurlijk koffie met iets lekkers
    • Onbeperkt drankjes
    • Een uitgebreid met culinair buffet met veel vlees en vis gerechten
    • Entertainment
    • Top “Regio-Artiest”.

Met z’n allen maken we van dit feest een “Knal-Party”. Deze IJsselhoeve-avond is speciaal geschikt voor mensen die iets te vieren hebben! Een echte aanrader voor verjaardagen en 30, 40 of 50 jarige jubilea.

Prijs:€ 49,95 p.p. (all-inclusive)

Data: op aanvraag

Wilt u zo vriendelijk zijn om uiterlijk 1 week voor de reserveringsdata het juiste aantal personen door te geven. (Dit mag tot maximaal 10 % afwijken van de gemaakte reservering.). Het juiste aantal wordt dan correct berekend. Bij voorbaat dank. Deze feestavond dient op de avond zelf voldaan te worden a contant of pin.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk