Bij binnenkomst: koffie met iets lekkers.

Na de koffie starten we direct met ‘De Lachwekkende Lampenkappenshow’.

Jong en oud beleven het grootste plezier met deze veelzijdige show. U krijgt een paar uur entertainment met muziek, quizzen, gokken en natuurlijk live optredens van onder andere ‘Sugar Lee Hooper’ en het duo ‘De Swingende Gloeipitten’ voorgeschoteld! Uiteraard speelt de lampenkap een meer dan gemiddelde rol in de show. LampenkappenTwee entertainers, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de entertainmentwereld, presenteren voor u deze avond.  Maar u, als gast, bent en blijft altijd het middelpunt van de avond! Hoe enthousiaster u bent, hoe meer…!

Natuurlijk gaan op een gegeven moment de maagjes knorren. De koks van ‘De IJsselhoeve’ hebben dan een geweldig buffet voor u klaar staan.

Ook het ijs ontbreekt niet. Tot slot is er een kopje koffie met bonbon. Het buffet is dus van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.

Deze avond is het dan ook niet alleen lachen, gieren en brullen, maar ook smaakvol genieten van heel veel lekkers. Een feest om nooit meer te vergeten.

Prijs: vanaf € 11,50 per persoon per uur. Drankjes berekenen we op nacalculatie of afkoop!

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk