Deze avond is zeer geschikt voor gezellige mensen.

Henry verzorgt met zijn ‘drive-in- show’ en plaatjes een vier en een half uur durende show. Henry is een feestbeest en zanger/entertainer. ‘De foute avond’ is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Henry weet te brengen. Als ‘Henry  Amsterdam’ is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest, die het u en uw klanten naar de zin maakt.

Na de show van Henry is er een optreden van de ‘foute vriend van…’ niemand minder dan Koos de ‘Moppentapper’. En als klapstuk van de avond wordt op het podium de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord gespeeld.

Op deze avond worden er foto’s gemaakt van de gasten en direct vertoond op grote plasma schermen. Deze foto’s zijn ook te downloaden vanaf de eerste werkdag na het optreden.foude-avont

U behoort natuurlijk tot de bezoekers van deze geweldige, sfeervolle avond! U mag zelf muzikale verzoekjes indienen. Wilt u alleen oude, foute muziek, of een mengeling? Mag er een blokje foute ‘house’ in of liever niet? Het is uw feest.

Vanzelfsprekend mist u de gezellige Nederlandstalige muziek niet. Denk bijvoorbeeld aan André Hazes, Koos Alberts, Frans Bauer, maar ook aan Frank van Etten, Lucas en Geja, BZN, LUV en Maywood. En wat dacht u van The Cats, George Baker en Bonny St. Claire. Op deze muziek kunt u even lekker dansen met uw man of vrouw. Of misschien wel met de buurvrouw of de directeur. Kies maar wie u wilt. Alles mag op deze ‘foute avond’.

Verder is er een grandioos buffet. Misschien eet u wel haring met slagroom en beenham zonder ham. Het wordt in elk geval smullen. Dit is een feestavond, waarvan u volop geniet van begin tot eind. 

Natuurlijk ontbreken ook de bingoballen niet. Er zijn tal van ‘foute prijzen’ te winnen zoals pannensets,  cd’s, een diner voor twee en als hoofdprijs een weekend weg. Deze prijzen worden in hoog tempo weggegeven. Zo zie je maar weer: dit is een geweldig feest!

  • 19.30 uur: Zaal open.
  • 20.00 uur: Officiële opening.
  • ± 21.00 uur: Buffet met daarna Koos ‘de Moppentapper’, de bingo en natuurlijk de geweldige muziek.
  • 23.00 uur: De nostalgische ijscokar. Hierna begint de finale.
  • 24.00 uur: Einde van deze geweldige avond.

Reserveer snel! Prijs € 49,95per persoon , all-inclusieve!

Data: 25  Maart. Ook te boeken als bedrijfsfeest.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uiterlijk 1 week voor de reserveringsdata het juiste aantal personen door te geven. (Dit mag tot maximaal 10 % afwijken van de gemaakte reservering.). Het juiste aantal wordt dan correct berekend. Bij voorbaat dank. Deze feestavond dient op de avond zelf voldaan te worden a contant of pin.

 

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk