Een Hollandse avond vol Nederlandstalige muziek, met de polonaise, zwaaien, zwieren en zingen in de hoofdrol. U wordt welkom geheten door tante Jannie, een oergezellige “Hollandse Dame”.

Ze zal uw jas aannemen en u naar de feestzaal begeleiden. Een puur Hollands decor zal uw hart nog harder laten kloppen. We serveren koffie met met een gebaks buffet en daarna onbeperkt drankjes naar keuze. Feestbeest Henry zal de Hollandse artiesten deze avond begeleiden, maar is zelf ook een groot artiest achter zijn draaitafel. Dus wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. Als de spanning te hoog wordt, zal zuster “Love” zeker aanwezig zijn voor een prikje of iets anders.

De Regio-Artiesten, die deze avond optreden, laten we nog even achterwege, want het moet een verrassende avond worden, van begin tot eind. Wel kunnen we u vast verklappen, dat u op het einde van de avond schor zult zijn van de meezingers. Want meezingen, daar ontkomt u niet aan. Ook de beentjes gaan regelmatig van de vloer. U zult de volgende dag wel moe zijn van het dansen, zwaaien en zwieren.

Deze avond is inclusief:

  • Mok vers gezette koffie met een gebaks
  • Alle drankjes (van een spa blauw tot een franse cognac)
  • Geniet van een overheerlijk uitgebreid koud en warm buffet met heel veel lekkernijen van vis en vlees
  • Het nostalgische ijscokarretje met overheerlijke ijsjes
  • Heel veel entertainment
  • Een avond van begin tot eind met één en al gezelligheid. Rond ongeveer 00:00 zal aan deze spectaculaire avond een einde komen.

Prijs: € 57,50 p.p. (All-Inclusive)

Data: op aanvraag

Wilt u zo vriendelijk zijn om uiterlijk 1 week voor de reserveringsdata het juiste aantal personen door te geven. (Dit mag tot maximaal 10 % afwijken van de gemaakte reservering.). Het juiste aantal wordt dan correct berekend. Bij voorbaat dank. Deze feestavond dient op de avond zelf voldaan te worden a contant of pin.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk