Kom en geniet allen bij deze première; een ware gala dinershow. Een avondvullend programma waar muziek, lekker eten, drinken en entertainment feilloos samen gaan.

Eindelijk is het zover de rode loper ligt klaar en u zult ook als een ster worden ontvangen. De spanning is groot de première gaat beginnen en u bent één van de speciale gasten op de nieuwe revueavond van de IJsselhoeve. Zo’n première vergt nogal wat, want voor iedere première wordt een nieuw programma geschreven. Willie’s droom is werkelijkheid geworden met een eigen theater partyshow. Het wordt een show met doorlopend optredens van diverse zangers en zangeressen. Oorstrelende optredens, waarbij naar hartenlust gefeest en gedanst kan worden.

De koks bereiden en serveren ondertussen een culinair dinnerbuffet:

  • Cocktail kraam met div cocktail
  • Soepen kraam met 3 soorten soep
  • Warm buffet met o.a: diverse soorten salades en rauwkost, een overheerlijke beenham die door de kok gesneden wordt en diverse vlees en vis specialiteiten.
  • Tevens is er live cooking in de zaal onder leiding van onze chef-kok Mark.

En terwijl u geniet van allerlei culinaire verrassingen, treden onze acteurs non-stop voor u op. Ongedwongen en sfeervol genieten voor alle genodigden met veel muzikale hilariteit en verbazingwekkende acts die aan bod komen.

Onder leiding van uitzendhuppel Nel zult u worden voorzien van onbeperkt drankjes.

Aan ieder feest komt een einde zo ook aan deze avond. De artiesten zullen u bedanken voor de komst, want u was deze avond een speciale gast en wensen u wel thuis.

Als u thuis gearriveerd bent zult u denken: was deze avond werkelijkheid of een droom, maar het was werkelijkheid. Een avond met één brok gezelligheid!

Prijs: € 52,50 p.p.

Inclusief onbeperkt eten en drinken.
Tijdsduur ± 4 ½ uur

Data:20 december(in kerstsfeer)

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk