‘De Maffia Las Vegas IJsselhoeve feestavond’

19.30 uur: De rode loper ligt uitgerold. De politie wacht u bij de deur al op. Bent u één van de genodigden dan kunt u na het fouilleren doorlopen naar het hol van de leeuw. ‘De Mister Al Capone crew’ verheugt zich op uw komst.Een betere ontvangst kunt u zich niet wensen alvorens de spannende avond begint.
‘Mister Vegas’ treedt op en maakt er met u een knalfeest van met zijn Toppers-medley, waarbij ‘dance forever’ voorop staat. Heeft u altijd al een keer op de foto gewild met de grote ‘Mister Al Capone’? Bij ‘De IJsselhoeve’ maken wij uw stoutste dromen waar. De ‘Crazy Poker Casino’ tafels staan klaar. Hier kunt u met vals geld een gokje wagen. Drank en eten is er volop. ‘Mister Al Capone’ heeft alles omgekocht, behalve de politie. Die mag binnenkomen, maar dan zijn de drankjes met alcohol weg…maffia-las-vegas

21.00 uur: ‘Mister Al Capone’ opent het buffet, zoals besproken, waar u naar hartenlust van kunt genieten.

22.45 uur: Het absolute hoogtepunt is de ‘Hollywood Icecream parade’ bestaande uit een ijstaart van twee meter hoog met vuurwerk en geflambeerde kersen. Dat wordt smullen. Daarbij hebben we een geweldige ‘Hollywood DJ’ bereid gevonden om de dansvloer te laten trillen op zijn grondvesten. En als DJ Henry eenmaal aan de knoppen staat van zijn ‘Hollywood Discomachine’ is er nog maar één ding mogelijk: ‘put on your dancing shoes and dance’.

23.45 uur: De openbare verkoping begint met veel ludieke en gezellige prijzen. U kunt met de gewonnen fiches betalen. Laat u verrassen door de unieke prijzen!

24.00 uur: De geweldige feestavond is helaas ten einde en iedereen keert zeer tevreden en voldaan huiswaarts.

Prijs: € 11,75 per persoon per uur, all inclusive..

Data: op aanvraag.

Natuurlijk kan deze geweldige ‘Maffia Las Vegas avond’ ook als bedrijfsfeest worden geboekt.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk