DE MAGIC DINNER IJSSELHOEVE SHOW

Onder leiding van onze illustere illusionist wordt u vanavond getrakteerd op een spetterende en wonderbaarlijke avond vol verrassingen met magie en lekker eten. Onze doorgewinterde ‘trucage specialist’ weet als geen ander hoe hij de gasten moet verwonderen, verbijsteren en verbazen. De ene na de andere truc vuurt hij deze avond in een razend tempo op u af. Zo worden uw gedachten gelezen, verdwijnen er voorwerpen in het niets en wordt uw toekomst voorspeld! Dit heeft u nog nooit meegemaakt! U komt gegarandeerd oren en ogen tekort! En tussen al deze ‘mind-blowing magie’ trakteren wij u op een bovennatuurlijk lekker ‘Live Cooking Dinner’.

Een speciaal voor u op maat gemaakte invulling van de avond. Als iedereen een welkomstdrankje heeft ontvangen, wordt u naar de feestelijk gedekte tafels gebracht. Onze  gastheer heet u van harte welkom en geeft de aftrap van deze ‘Magic Dinner Show’. Hij overstelpt u met miraculeuze magie en verbluffende illusies. En juist als uw mond is opengevallen van verbazing en u uw eigen ogen niet meer gelooft, geven wij u tijd om even bij te komen en serveren wij het voorgerecht.magic-dinner-show

Na het voorgerecht gaan we verder waar we gebleven waren en is het weer tijd voor een volgende reeks acts met verrassende magie van hoog niveau. Ook gaat u tijdens deze ‘Magic Dinner Show’ in ‘De IJsselhoeve’ de magie van dichtbij aanschouwen. Zo gaat onze illusionist de tafels langs waar hij voor u een sterk staaltje magie toont.

Daarbij wordt u verrast door de geweldige ijstaart. En als u zich tegoed heeft gedaan aan alle heerlijke gerechten staat er tot slot nog een vers kopje koffie met een magisch drankje voor u klaar. Na afloop kijkt u terug op een fantastische invulling van deze avond. Naar wens wordt deze avond aangevuld met muziek, dans en nog veel meer.

Prijs: vanaf € 11,50 per persoon per uur.

min:140 pers bij minder personen in overleg

Drankjes worden berekend op nacalculatie. Duur programma: 4 1/2 uur.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk