“De moord op de kok”

Welkom in de herberg van Vette Frans en zijn lieftallige vrouw Bep. De twee zijn al jaren op elkaar uitgekeken, maar de gasten mogen daar niet de dupe van worden. Kees de kelner is al jaren in dienst en heeft stiekem een oogje op Bep. Victoria, de huiszangeres, zorgt voor de muzikale noten in “De IJsselhoeve”. Vraag haar ook eens naar haar verborgen agenda.

Acht uur ’s avonds klinkt een vreselijke gil uit de keuken. De kok met K O K ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het SOT-team (Speciaal Onderzoek Team) wordt ingeschakeld. De lesbische, strenge agente en haar sullige collega ondervragen de gasten in “De IJsselhoeve”. Iedere gast lijkt wel iets met de dood van de kok te maken te hebben.

Alle gasten krijgen een briefje onder hun stoel met daarop een hint of een opdracht.
Op zo’n briefje kan bijvoorbeeld staan:
Sta om 21.00 uur op van je stoel en wijs naar de buurman naast je en schreeuw: “Ik heb jou niet gezien om 20.00 uur hier aan tafel” of “Alle blonde mannen met een snor vallen af”. Ook de typetjes geven de gasten aanwijzingen. Maar kloppen deze aanwijzingen wel?

De avond wordt opgeluisterd door Victoria, de jazz-zangeres, Fabrizio, de charmante Spaanse zanger, een damesgroep met hedendaagse muziek, de Killing Kinds en The ABBA’S om het einde van het moordspel te vieren.
Een klein uurtje voor het einde van de avond mogen gasten, die de oplossing weten naar voren komen. De moordenaar wordt afgevoerd en het feest kan eindelijk losbarsten.

Prijs: € 69,50 per persoon (inclusief onbeperkt eten en drinken, uitgaande van 75 personen).
Tijdsduur moordfeest bedraagt circa 4½ uur.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk