“Pasen 2018”

Gezellige “Familie-Paas-Brunch”

Op zondag 1 april & maandag 2 april organiseren wij een sfeervolle all-inclusive Paas-Brunch voor de hele familie.                     Om 11:00 uur wordt u ontvangen met een glaasje Rosé Champagne. Vervolgens serveren wij een kopje soep. Hierna kunt u genieten van warme en koude gerechten in buffetvorm.

Wij serveren onder andere frisse gemengde salades, diverse versgebakken broodjes, croissantjes, paasbrood, diverse soorten luxe vleeswaren en kaassoorten, gerookte vis, zoetwaren en diverse warme vlees- en visgerechten. Ter afsluiting serveren wij een uitgebreid dessert-buffet, bestaande uit bavarois-taarten, mousses, ijstaarten, mini-patisserie en vers gesneden fruit. Tijdens het brunch-buffet maakt u onbeperkt gebruik van diverse soorten drankjes, zoals koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen.

Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes worden er diverse “Paas-Activiteiten” georganiseerd, Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer samen met de Paashaas Paaseieren gezocht, Tevens zal “Binkie-Kinder-speelparadijs” de gehele dag geopend zijn voor onze jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Tijd:     Vanaf 11:00 tot ±14:00 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 29,50 p.p.                 Kinderen: 4 t/m 11 jaar: € 14,50 p.p.

 

 “Paas-Live-Cooking-Buffet”

Genieten van het gezellige “Paas-Live-Cooking-Buffet”   all inclusive

Op zondag 1 april & maandag 2 april organiseren wij een gezellige all-inclusive Live-Cooking Paas-Diner voor de hele familie.   *inclusief bier, wijn & frisdranken.

Om 16:00 uur wordt u ontvangen met een glaasje Rosé Champagne en voor de kinderen “Binkie-Bubbels”.    Na binnenkomst serveren wij ovenverse mini-broodjes met kruidenboter & olijven-tapenade.  Vervolgens serveren de gastheren twee soorten soep, in terrines, aan tafel. Ondertussen bereiden onze koks “Boergondische” gerechten à la minute. Het “Live-Cooking-Buffet” biedt u een ruime keuze uit voorgerechten, salades, verschillende koude/warme, vis- & vleesgerechten en natuurlijk onze welbekende Seizoens-Gerechten. Uiteraard is er ook een spetterend “Dessert-Buffet” met een heerlijke Paas-IJstaart en een scala aan overheerlijke huisgemaakte zoetigheden van onze patissier. Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes worden er diverse “Paas-Activiteiten” georganiseerd, Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer samen met de Paashaas Paaseieren gezocht, Tevens zal “Binkie-Kinder-speelparadijs” de gehele dag geopend zijn voor onze jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Tijd:      Vanaf 16:00 tot ±19:00 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 39,50 p.p.                 Kinderen: 4 t/m 11 jaar: € 19,50 p.p.