Ontvangst met koffie/thee en een koek

“Don Al Capone” woont in Italië en moet vanwege het overlijden van zijn vader naar Chicago om daar de zaken te gaan overnemen. Echter de situatie in Amerika is net als in de tijd van de drooglegging tijdens “The Roaring Twenties”. Helaas is het volgens de wet verboden whisky te vervoeren en zal de whisky gesmokkeld moeten worden. Hiervoor vraagt “Don Al Capone” uw hulp, want hij wil zoveel mogelijk voorraad mee hebben voor zijn lange verbijf in Amerika.

De aanwezige personen worden in groepen ingedeeld. Terwijl u wacht om te gaan smokkelen, kunt u nog extra geld verdienen aan de Black-Jack-tafel, om daarna  afzonderlijk van elkaar de whisky over land en water te smokkelen. Naast de opdrachten moeten de smokkelaars ook proberen de douane te slim af te zijn. Wanneer ze worden aangehouden, zullen ze de orders van douane-beambten moeten opvolgen en desnoods de whisky moeten afgeven.

Naast douane-beambten zijn er nog andere “gekke figuren” die je willen omkopen. Alles heeft tenslotte een waarde! De groep die de meeste whisky voor” Don  Al Capone”smokkelt, kan een beloning in ontvangst nemen! Wie weet wordt dankzij uw hulp “Don Al Capone” ook een groot, rijk en beroemd man!

Bij terugkomst wordt onder het genot van een drankje gezellig nagepraat en worden de flessen whisky geteld. Wie weet wordt u uitgeroepen tot hulp van “Mister Al Capone”.

Aansluitend een diner, bestaande uit:

  • Kop soep met stokbrood en kruidenboter.
  • Onbeperkt genieten van onze welbekende “Hutselpannen”.
  • U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees, waaronder varkenshaas, biefstuk, kalkoen, kipfilet en schnitzel. Daarnaast diverse salades zoalsvlees-, aardappel- en hamprei etc., paprika, uien, champignons. Natuurlijk met vers gebakken broodjes, frites, gebakken aardappels en koude en warme sausjes.
  • Irish-koffie met gesmokkelde whisky.

Drankjes op nacalculatie of afkoop (bier, fris en wijn €15,- p.p.)
Minimaal 30 personen, anders in overleg.
Tijdsduur arrangement bedraagt circa 5 uur.
Prijs per persoon € 54,50.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk