De nieuwste sensatie van feestend Nederland!

The Crazy DJ staat achter de piano/vleugel met daarin de nieuwste snufjes op DJ- gebied. Kortom een vleugel als DJ Booth.Dit in samenwerking met de gekste en populairste gitarist van Nederland. ”JELLE B” (Ook wel genoemd de wandelende I-pod)

Dit belooft een super-party te worden, dat je nooit meer vergeet. Samen zullen ze interactief met u de zaal op de kop zetten met hun gekke fratsen. Ook kunt u meedoen door verzoekjes in te dienen en deze worden als het maar een beetje kan door “JELLE B” gezongen.

Een avond volop genieten met allerlei soorten muziek. Natuurlijk hebben ze ook veel give-aways voor u. Dus mis deze avond niet en reserveer snel. Dit is een avond om mee te maken en niet snel te vergeten!!

Natuurlijk is deze avond ook all-inclusive verzorgd. We serveren koffie met iets lekkers en daarna onbeperkt drankjes naar keuze. Uitgebreid buffet en een overheerlijk ijsje.

Prijs: vanaf € 49,95 p.p.(all-inclusive).

Deze avond is ook voor uw eigen gezelschap te boeken.

Klik hier voor onze andere thema-avonden.

Wilt u zo vriendelijk zijn om uiterlijk 1 week voor de reserveringsdatum het juiste aantal personen door te geven. (Dit mag tot 10 % afwijken van de gemaakte reservering. ). Het juiste aantal wordt dan correct berekend. Bij voorbaat dank. Deze feestavond dient u op de avond zelf voldaan te worden a contant of pin.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk