“GEHEEL VERGETEN FEEST”

Alles gaat verkeerd op deze avond. De zaal is niet geopend, de stoelen staan op tafel, de lichten zijn niet aan, de verwarming staat laag etc. De gasten zijn verbaasd, muziek is niet aanwezig, de koffie is niet klaar, echter de gastheer is wel vriendelijk en behulpzaam.

Wilt u toch feesten, dan zult u even de handjes uit de mouwen moeten steken. De één draait de stoelen om, de ander zet koffie enz. Iedereen helpt elkaar. Als de u de koffie voor u hebt, stelt de gastheer voor, dat u wat activiteiten gaat ondernemen, zodat de zaal in orde gemaakt kan worden en wat personeel kan worden opgeroepen om de avond toch te laten slagen. Als alles loopt, zijn er al enkele gasten, die iets vermoeden. Is alles wel pluis vanavond?

Aan het einde van de avond zal de gastheer alles verklappen. Het was een spel van de organisatie met de gastheer samen. Wat een verrassend feest is het toch weer. Iedereen lacht en zegt natuurlijk:”we wisten het”!

Prijs uitgaande van 60 personen: € 62,50 per persoon.

Inclusief onbeperkt eten en bier, fris en wijnen.
Tijdsduur 4 uur.
De muzikale omlijsting en de activiteiten in overleg.

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk