Thema-avonden

Gezellig uit met al uw collega’s. Wij kunnen voor u de perfecte feestavond verzorgen, we hebben diverse soorten thema-avonden.

Zoals u ziet bieden wij verschillende soorten themafeesten aan. Deze avonden zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Het zijn zogenaamde inschrijf-avonden. U kunt voor deze inschrijf-avonden reserveren door naar “De IJsselhoeve” te bellen naar 0313-474444/471622 of te mailen naar info@ijsselhoeve.nl.

We hebben de keuze uit diverse thema’s zoals:

Hieronder een voorbeeld van een geheel verzorgde thema avond:

Dance-Classics 70’s & 80’s

Al jaren een Toppertje! De Cadillac staat al klaar. Felle blouses, wijde broeken, spiegelbollen, weergaloze muziek van de jaren 70 & 80. Allemaal elementen van dit grootse feestspektakel. Met z’n allen keert u terug in het swingende verleden van “Saturday-Night-Fever’’.

Disco Henry met zijn weergaloze disco-machine is ook aanwezig. Als deze achter de knoppen staat, is dat het begin van een waar spektakel, met ‘’The Bee Gees”, ‘’Abba’’, ‘’Boney M’’, ‘’Earth Wind and Fire” en ga zo maar door. Een grandioze gezellige avond voor jong en oud, met tussendoor een optreden van b.v. “Tina Turner” en “Queen -Act’’.

Zo zie je maar weer: alles is uit de mottenkast gehaald om ook van deze avond een waar spektakel te maken. Hoe dan ook, één ding staat vast: het wordt een onvergetelijke avond.

  • Bij aankomst de welbekende ”Knipperbol- 70 & 80- cocktail”tina-turner
  • Onbeperkt drankjes
  • Uitgebreid koud en warm buffet
  • Overheerlijk nagerecht.

Natuurlijk zal er ook een plaatje buiten dit segment worden gedraaid, maar voorop staan de jaren 70 & 80!

Dit is een voorbeeld hoe uw avond eruit kan komen te zien, maar we kunnen natuurlijk ook vele andere thema’s aan uw avond koppelen.

Prijs: €49.95 p.p. (all-inclusive)

Reserveren / Informatie aanvragen

Wilt u reserveren of vrijblijvend informatie aanvragen over dit arrangement? Vul dan onderstaand formulier in.

Reviews

2e Kerstdag bij de IJsselhoeve geweest. Het was super gezellig. Het eten en de bediening waren echt heel goed. Top! Wij gaan hier volgend jaar zeker weer naar toe.

Gijs

Afgelopen week een voortreffelijk bedrijfsfeest gehad in de afgelopen 15 jaar nooit meer zo n feest gehad bedankt

Heemskerk