collage1

Bij ons heeft u geen Weddingplanner nodig. Wij verzorgen uw bruiloft van A t/m Z samen met u.

Ons uitgangspunt bij een onvergetelijk bruiloftsfeest is: “U volop te laten genieten van deze heuglijke dag”. Als u volop geniet met uw gasten, zijn wij pas content! We beschikken over een fantastische Partyboerderij met verschillende, authentiek ingerichte zalen. Iedere zaal ademt zijn eigen sfeer. Onze prachtige ommuurde binnentuin met veel gezellige hoekjes, prachtige lounge banken en sfeervolle openhaarden mogen we niet vergeten.

Dit alles zorgt voor een unieke sfeer. Ook voor uw kinderen is het die dag een superfeest in “Binkie-4-You Speelparadijs” met meer dan 1.000m2 speelplezier.

Iedere zaal is in te richten naar uw wensen. Ja, uw wensen, want van de dag van uw dromen maken we samen een prachtige, onvergetelijk feest. Bij aankomst ligt de rode loper uitgerold en staat de bruidstaart gereed met sprankelende champagne. De bruidstaart wordt naar uw smaak en wensen gemaakt door onze eigen patissier.


Het feest kan beginnen
Na het aansnijden van de taart zal het applaus van de gasten te horen zijn en kan het feest beginnen. Drankjes, uitgebreide hapjes of luxe amuses, het zal u aan niets ontbreken. De keukenbrigade is ondertussen al druk bezig om met dagverse producten een voortreffelijk diner, koud- en warm buffet, 3- of 4-gangen buffet of een grandioze barbecue voor te bereiden. Wat u ook wenst, de koks en de patissier zullen het voor u bereiden.

Ons team werkt steeds met de nieuwste ideeën, zodat uw bruiloftsfeest niet een standaard-feest wordt, maar een fantastische dag om nooit meer te vergeten! ”De Dag van uw Dromen’’ geven we met onze 35- jarige ervaring en vakmanschap een persoonlijk tintje!

Arrangement 1

Arrangement 2

VIP arrangement

bruiloft

Trouwauto’s

trouwauto