“Laat de dag van uw dromen bij “De IJsselhoeve” uitkomen!”

IJsselhoeve_Digitale flyer_Trouwen op de IJsselhoeve-Locatie_Website

collage1

Bij ons heeft u geen Weddingplanner nodig. Wij verzorgen uw bruiloft van a t/m z samen met u.

Ons uitgangspunt bij een onvergetelijk bruiloftsfeest is: “U volop te laten genieten van deze heuglijke dag”. Als u volop geniet met uw gasten, zijn wij pas content!
We beschikken over een fantastische Partyboerderij met verschillende, authentiek ingerichte zalen. Iedere zaal ademt zijn eigen sfeer. Onze prachtige ommuurde binnentuin, met veel gezellige hoekjes, prachtige loungebanken en sfeervolle openhaarden mogen we niet vergeten.

Dit alles zorgt voor een unieke sfeer. Ook voor uw kinderen is het die dag een Superfeest in “Binkie-4-You- speelparadijs”. Meer dan 1000m2 speelplezier,waar de kinderen natuurlijk tot in de kleine uurtjes mogen spelen.

Iedere zaal is in te richten naar uw wensen. Ja, uw wensen, want van de dag van uw dromen maken we samen een prachtige, onvergetelijke party. Bij aankomst ligt de rode loper uitgerold, staat de bruidstaart gereed met sprankelende Kir-Royal. De bruidstaart wordt naar uw smaak en wensen gemaakt door onze eigen patissier.


bruiloft-3Het feest kan beginnen
Na het aansnijden zal het applaus van de gasten te horen zijn en kan het feest beginnen. Drankjes, uitgebreide hapjes of luxe amuses, het zal u aan niets ontbreken. De Koks-Brigade is ondertussen al druk bezig om met dagverse producten een voortreffelijk diner, koud-warm- buffet, 3- of 4-gangen diner-buffet of een grandioze barbecue voor te bereiden. Nieuw is ons Live-Cooking-Buffet voor uw gasten. Alles geheel naar uw wensen. Het culinaire diner zal worden geserveerd aan ronde, ovale, of welke vorm van tafels u ook maar wenst, in één van onze zalen of buiten in de ommuurde binnentuin.

Bijpassende wijnen en overige drankjes. Het nagerecht, bijvoorbeeld: IJstaart, etagères of een overheerlijk dessertbuffet, zal met vuurwerk en muzikale omlijsting worden binnengebracht. Wat u ook wenst, de koks en de patissier zullen het voor u bereiden. Ons team werkt steeds met de nieuwste ideeën, zodat uw Bruiloftsfeest niet een standaard-feest wordt, maar een fantastische dag om nooit meer te vergeten! ”De Dag van uw Dromen’’ geven we met onze 30- jarige ervaring en vakmanschap een persoonlijk tintje!

Arrangementen

waterput

Avondfeest

VIP Arrangement

Trouwauto’s

trouwauto

De zalen
Alle zalen hebben een warme, gezellige sfeer, waar het zeer goed toeven is. Natuurlijk heeft iedere zaal een eigen ingang, parkeerplaatsen en nog veel meer. Een dag vol feest en vreugd, welk iedereen nog zich nog lang herinnert, verdient: “Partyboerderij De IJsselhoeve”.

Wilt u weten wat wij voor “Uw dag van uw dromen” kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. Wij zullen dan onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken, want een bruiloft is maatwerk bij” De IJsselhoeve”.
Bekijk alle zalen