Wilt u uw gasten ontvangen met een vers gezet kopje koffie of thee met gebak, petit-fours, soesjes, taartenbuffet (met embleem/tekst) of kiest u toch liever voor een sprankelende welkomst-cocktail? Dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Daarna kunnen uw gasten onbeperkt drankjes (van een Spa blauw tot een Franse cognac) bestellen bij de kelners of afhalen bij de bar.

De muziek wordt aangepast naar uw keuze. Er kan een Live-band of DJ optreden. De muziek kunnen wij natuurlijk voor u arrangeren, we hebben scala aan dj’s, bands en artiesten tot onze beschikking, maar u kunt ook voor de muziek zorgen. Op de grote dansvloer kan worden gedanst en gefeest.

Tijdens het avondfeest kunnen wij uw gasten voorzien een ruim gesorteerd koud en warm bitter-garnituur. Wij beschikken over een hapjeskraam, Oosterse kraam met saté en een splinternieuw flitsend Wok-Hapjesbuffet.

Wanneer de muziek-finale geklonken heeft, staan wij klaar met vers gezette koffie. Bij de koffie serveren wij ruim belegde broodjes, knapperig gebakken broodjes met warme beenham, broodjes gezond, bonbon of een Frietkraam.

P.s. Al onze prijzen van arrangementen zijn exclusief bediening. Deze zijn bij te boeken voor €135,- per kelner.

Klik hier voor de avond feest arrangementen