De rode loper ligt uitgerold, de Bloemen-poort staat klaar, de wens-belletjes dalen op u neer…. Zo wordt u ontvangen in een perfect ingerichte zaal of bij mooi weer op ons lounge-terras met mooie gezellige zitjes, sfeervolle open-haarden en een prachtige “Hooimijt”.
De Kir-Royal staat gekoeld. U, als bruidspaar, laat de kurken knallen en de patissier van “De IJsselhoeve” heeft de huisgemaakte bruidstaart al naar uw wensen gemaakt.

Na het aansnijden en het toosten zal het feest losbarsten. Met z’n allen even gezellig borrelen met een overheerlijk hapje. Ondertussen zijn de koks met dagverse producten bezig om uw Diner’, Buffet’ of een grandioos 3/4 gangen Diner-Buffet te bereiden. Als de gastheer of de ceremonie-meester u uitnodigt aan tafel, staan de tafels geheel naar uw wensen ingedekt, de glazen fonkelen en de kaarsen branden.

Het culinaire gedeelte kan beginnen. Na al dit lekkers is er natuurlijk ook nog een overheerlijk dessert met heel veel lekkernijen of een huisgemaakte IJs-Bruidstaart met vuurwerk.

Zijn er nog andere wensen? De medewerkers van “De IJsselhoeve” laten deze uitkomen.
De prijs van de dag-gasten wordt in overleg met u samen bepaald.

Ook zo’n fantastische dag beleven? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Mark Böttger of Ricardo Niels .

Bekijk hieronder de verschillende VIP arrangementen

5-sterren VIP arrangement

Bij aankomst van de gasten zullen ze ook verwelkomd worden door de Wens-belletjes en een bloemenparade. De ”Kwekko”, de gezelligste “Video- groet” van Nederland is er ook, zodat u meteen in een gezellige ongedwongen sfeer komt. Koffie met huisgemaakt gebak uit ons alom bekende Gebakbuffet. Zo is er voor iedereen keuze genoeg. De gastheren zullen uw gasten voorzien van drankjes naar keuze. (Natuurlijk onbeperkt) En uitgebreide, gesorteerde hapjes (minimaal 5x).

Rond 23:00 uur serveren we mini- broodjes met onze welbekende beenham. U kunt ook kiezen voor een assortiment van mini-broodjes met beenham, zalm, filet- Americain, enz. of Wat dacht U van een Oosterse Saté-Kraam met kroepoek en atjar. (Dat is pas genieten)

De “Tijd” vliegt voorbij en als de muziek de laatste deuntjes van de ”Finale” ten gehore brengt, zullen de gastheren de vers-gezette koffie serveren. Terwijl U kunt genieten van de alom bekende “Frietkraam” (friet, frikandel, kroket, broodjes, zoals je ze vaak eet na het stappen) of heeft u liever één van onze andere “Specialiteiten”. Dan is dit natuurlijk ook met ons te regelen.

Na dit 5 sterren-VIP-Arrangement staat de limousine te wachten. Deze zal u, onder het genot van een glaasje champagne, naar de Bruidssuite brengen. Dit wordt u aangeboden door Restaurant & Partyboerderij “De IJsselhoeve”.

Prijs: € 31,50 p.p.

VIP arrangement

Als de gasten binnen komen zullen de fakkels branden en zal de rode loper uitgerold zijn om de sfeer te vergroten. De gasten worden ontvangen met koffie en iets lekkers iets lekkers naar keuze. Daarna onbeperkt drankjes (van Spa blauw tot een Franse cognac) luxe koude en warme hapjes en nog veel meer.

Aan het eind van de avond serveren we vers gezette koffie met één van onze specialiteiten, zoals het veel geprezen broodje warme beenham (vers van het mes), ruim belegde en goed gesorteerde broodjes met heel veel lekkernijen. Maar u kunt ook kiezen voor “De Vette Hapkraam”. Doe alsof je uit bent geweest en sluit de avond af met: een puntzak friet, frikadel, kroket of een heerlijke kaas-souffleetje. Alles onbeperkt.

Na afloop van de geweldige VIP-avond staat de limousine te wachten en deze zal u naar huis of naar uw hotel vervoeren. In de limo kunt nog van een door ons aangeboden glaasje champagne genieten. Wilt u na zo’n prachtdag eigenlijk nog niet naar huis, vraag dan vrijblijvende informatie over heerlijk slapen in onze Bruids-suite.

Prijs: vanaf € 27,50 p.p.