Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 18.208.211.150 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
Fam. GosenFam. Gosen uit Kampen schreef op 22 april 2018, 20:45:
Vanmiddag, 22 april 2018, onder een stralende zon, een fantastische familie-middag gehad op de IJsselhoeve. Onder ontspannende, leuke leiding, verschillende spelletjes gedaan. Daarna binnen, in de koelte, gezellig geborreld, waarna we heerlijk gegeten hebben, onder het genot van rustige live achtergrond muziek. Als toetje een lekker ijsje. Al met al een geslaagde middag op een klasse locatie met vriendelijke gastvrouwen en -mannen! Bedankt voor de gastvrijheid!
M.dictusM.dictus uit Doetinchem schreef op 22 januari 2018, 13:16:
Zondag21-1-2018 live cooking gehad. Het was super!! Wij werden erg gastvrij ontvangen. Heerlijke sfeer . Het eten was heerlijk ook nog live muziek er bij. De kleinkinderen hebben zich echt vermaakt bij binkie.waardoor wij rustig konden borrelen. Het was helemaal af. IJsselhoeve heel erg BEDANKT VOOR DE HELE FIJNE MIDDAG
Thijs en Joop CloostermanThijs en Joop Cloosterman uit Elst (overbetuwe) schreef op 27 juni 2017, 22:28:
Op 4 juni(1e pinksterdag) jongstleden hadden wij onze familiedag bij de partyhoeve. Het was een zeer geslaagde dag ondanks dat "MA" er niet bij was. Mark, Ricardo en zijn team hebben er alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken. Niets was hun teveel terwijl er meerdere groepen aanwezig waren. Ook dank aan de "buitenspel" begeleider Martin die ons alle op een plezierige manier bezig hield. Hartelijk dank namens de familie Cloosterman en aanhang voor deze mooie dag.
marian Beekmanmarian Beekman schreef op 28 september 2016, 17:48:
Op 25 juni hebben wij ons 50 jarig huwelijksfeest thuis op de boerderij gevierd...Het is voor ons en onze gasten een geweldig feest geworden.Helemaal naar onze wensen.De gehele catering hebben we laten verzorgen door de Ijsselhoeve.Het was een een woord TOP.
Rita HoekstraRita Hoekstra uit Drempt schreef op 23 april 2016, 21:43:
We zijn 23 april geweest we hadden een neven nichten dag We kunnen alleen maar zeggen dat het uitstekend verzorgt was het eten was prima en de lokatie is heel sfeervol en de gastheer Mark was geweldig Ik kan iedereen aanraden als je een feest wil geven ga naar de Ijsselhoeve
Dion eversDion evers uit Doesburg schreef op 9 april 2016, 23:04:
vorige jaar met groepje van 5 personen voor het eerst met de kerst geweest. op 1ste kerstdag het was super goed en lekker maar bovenal heel gezellig. dit jaar gaan we weer maar dan als goed is met 16 personen. heb er nu al zin in.
Gerard en LoesGerard en Loes uit Zevenaar schreef op 27 december 2015, 15:28:
Op de gok eens IJsselhoeve 's avonds op 25 december geprobeerd. Is ons meer dan 100% meegevallen.Heerlijke en met zorg samengestelde buffetten, sfeerverhogende kerstman met zijn ballontrucjes die met zijn humor onze lachspieren op zijn hand kreeg, uiterst vriendelijk personeel ook in de bediening met tijd voor een persoonlijk praatje en aandacht (dus niet de rennende standaardobers m/v die alleen maar hun plicht willen doen) en ook niet te vergeten het repertoire van pseudotalent "Lee Towers" die deze avond completeerde. Tevens heeft onze kleindochter zich prima te goed gedaan aan het speciale kinderbuffet en zich uitstekend vermaakt in de giga binnenspeeltuin, ook zij vond het geweldig.Tevens de diverse buffet introducties en de persoonlijke aandacht van de eigenaar zorgden voor een ongedwongen huiselijke sfeer. Wij kijken hier met zeer veel plezier op terug en met veel dank aan het hele team voor hun inzet op deze 1e Kerstdagavond
M.PosthouwerM.Posthouwer uit Den Haag schreef op 22 december 2015, 09:11:
Wat een heerlijke sfeer en lieve mensen die er alles aan doen om het iedereen naar de zin te maken!!!!
chrischris uit doetinchem schreef op 9 oktober 2015, 15:50:
wij zijn nu al 3 keer op een thema avond geweest het is alltijd super goed het eten en de bedinging
Hans EijerkampHans Eijerkamp uit Brummen schreef op 29 september 2015, 15:21:
26 sept. 2015 hebben we een perfect georganiseerd feest gehad in de IJsselhoeve met een grandioos buffet. Mensen,dit kan niet beter! Een aanrader voor iedereen die iets te vieren heeft. Fantastisch team! Uitstekende prijs kwaliteit verhouding! Team IJsselhoeve, bedankt!
Personeelsvereniging ANON-DVWPersoneelsvereniging ANON-DVW uit Lichtenvoorde schreef op 3 augustus 2015, 13:30:
Zaterdag 1 augustus hadden we ons lang verwachte personeelsfeest. Wat een goede keus om dit bij de IJsselhoeve te houden: prima ontvangst, enorm vlotte bediening, heerlijke hapjesbuffetten. Ook de activiteiten (casino, boogschieten etc) vielen in goede aarde. Team van de IJsselhoeve: enorm bedankt!!
Henk en AnnemiekHenk en Annemiek uit Ermelo schreef op 29 juli 2015, 12:50:
Via deze weg willen wij jullie ( Willy, Mark, artiesten en rest van het team) ontzettend bedanken voor de geweldige foute feestavond die wij als bruidspaar op 17 juli bij jullie hebben gevierd!! Het was Super gezellig, en al onze gasten hebben het ontzettend naar hun zin gehad!! Kids werden verwend, het eten was heerlijk en de sfeer was super ! Bij binnenkomst van het vlees.., die muziek.., het vuurwerk erbij! Wauw! We genieten nog helemaal na!! We komen zeker nog eens terug samen om het nog eens over te doen! Bedankt, bedankt, bedankt!! Lieve groetjes Henk en Annemiek en de kids
Michel & JessicaMichel & Jessica uit Doesburg schreef op 15 juli 2015, 10:11:
Afgelopen vrijdag onze bruiloft gevierd! Het was een topdag voor ons en jullie hadden alles tot in de puntjes geregeld. Lekker eten, drinken en een zeer gastvrije bediening! Bedankt!!!
Dennis en MichellaDennis en Michella uit Hummelo schreef op 7 juli 2015, 11:34:
Beste Willy en Mark, Op 29 mei jl hebben wij bij jullie onze bruiloft gevierd. Bij deze willen wij jullie nog erg bedanken voor de mooie dag. Alles was tot in de puntjes geregeld. Niets was te veel of te weinig. Onze gasten hebben het er nu nog over. Nogmaals bedankt!
henryhenry uit doesburg schreef op 3 juli 2015, 10:14:
Vandaag de rekening ontvangen en deze is inmiddels voldaan. Voldaan kijken we ook met erg veel plezier terug op ons feest van afgelopen zaterdagavond de locatie, de muziek (op uw aanraden bleek een uitstekende keuze) en de sfeer waren perfect. Goede bediening en kwaliteitsproducten zoals gebak en hapjes. In een woord gewoon fantastisch en we willen ons hartelijk bedanken voor jullie inzet en service. Complimenten aan iedereen doorgeven. Nogmaals hartelijk dank! Henry en Nardy Tieben
JoostJoost uit Almelo schreef op 24 juni 2015, 12:53:
Keileuk feest gevierd bij de IJsselhoeve, echt een aanrader dit!
Belastingdienst Doetinchem P.V. OASEBelastingdienst Doetinchem P.V. OASE uit Doetinchem schreef op 18 juni 2015, 16:34:
85 jarig bestaan personeelsvereniging OASE gevierd. Met activiteiten en Chanson IJ&IJ Dinner show. Prachtige middag en avond gehad. Tot in de puntjes verzorgd. Compliment.
Erwin ZwierinkErwin Zwierink uit Goor schreef op 15 juni 2015, 19:16:
Op 7 mei jl. zijn wij met maar liefst 350 senioren (8 bussen) de gehele dag te gast geweest bij de Ijsselhoeve. Alles was tot in de puntjes verzorg. Zeer gastvrij, mooie locatie, fantastische lunch en diner, leuk entertainment....kortom een dag om nooit te vergeten en heel veel enthousiaste senioren. Nogmaals dank! Erwin Zwierink - Voorzitter Stg. Goors School & Volksfeest
Bouw Totaal EmmeloordBouw Totaal Emmeloord uit Emmeloord Flevoland schreef op 27 mei 2015, 15:38:
Wat een super locatie! We werden met een grap en een grol ontvangen. De eigenaar en zijn personeel hebben ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een geweldig personeelsuitje. Het eten was goed en er was genoeg. De kleine kinderen hebben we niet gehoord in de ballenbak en daardoor konden de volwassenen heerlijk in alle rust genieten van de activiteiten. Team Ysselhoeve: BEDANKT!!
Walter WeemoeWalter Weemoe uit Klazinaveen schreef op 26 mei 2015, 15:00:
Mooie locatie