Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan we het ip-adres 3.84.182.112 op.
Je bericht zal zichtbaar zijn in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht voor om berichten te bewerken, verwijderen of niet te publiceren.
RogerRoger uit Stramproy / Amsterdam schreef op 12 mei 2015, 11:21:
Afgelopen zaterdag hadden we een jubileumuitstapje met de BNMO. In De IJsselhoeve zijn we feestelijk onthaald door Willy en zijn collega's. De sfeer was meteen heel gemoedelijk en bijzonder gezellig. De lunch was voortreffelijk (volop lekkernijen en voor iedereen meer dan genoeg). 's Middags kregen we een heel leuk programma voorgeschoteld met veel gezellige liedjes uit "de oude doos". We hebben er ontzettend van genoten! En ter afsluiting kregen we 's avonds een heerlijk dinerbuffet. Willy en team, dank jullie wel voor deze fantastische dag! Hartelijke groeten, Roger
Danny en MaaikeDanny en Maaike uit Arnhem schreef op 4 mei 2015, 13:52:
Via deze weg willen wij jullie ( Willy, Mark, artiesten en rest van het team) ontzettend bedanken voor de geweldige foute feestavond die wij als bruidspaar op 25 april bij jullie hebben gevierd!! Het was Super gezellig, en al onze gasten hebben het ontzettend naar hun zin gehad!! Kids werden verwend, het eten was heerlijk en de sfeer was super ! Bij binnenkomst van het vlees.., die muziek.., het vuurwerk erbij! Wauw! We genieten nog helemaal na!! We komen zeker nog eens terug samen om het nog eens over te doen! Bedankt, bedankt, bedankt!! Lieve groetjes Maaike en Danny en kids
Nel JanssenNel Janssen uit Culemborg schreef op 19 april 2015, 20:59:
Vandaag, 19-04-2015 een familie-dagje gehad in de IJsselhoeve. Geweldig leuke dag gehad, natuurlijk speelde het mooie weer ook mee. Goed verzorgd met drinken bij de buiten-activiteiten, en heeeeerlijk gegeten. Goed verzorgd eten en vriendelijke bediening. Eén adviespuntje: in de baby-hoek misschien een ballenbak maken. Voor kinderen van ong. 1 jaar is er niks, verder was de speelhal geweldig !!! Al met al voor herhaling vatbaar.
Ver. Senioren ING, Regio Oost NederlandVer. Senioren ING, Regio Oost Nederland uit Gld/Overijssel schreef op 15 april 2015, 19:27:
Wij hadden afgelopen dinsdag 14 april met meer dan 200 mensen een voortreffelijke bijeenkomst voor onze leden. Het geheel was door de IJsselhoeve prima en tot in de puntjes verzorgd. Hartelijk dank daarvoor aan de "bemanning" van de Ijsselhoeve.
Ronald van beekRonald van beek uit Zutphen schreef op 6 april 2015, 22:57:
Vandaag 2e paasdag Een geweldige en erg lekkere paas brunch . Ze maken er echt een festival van. En het eten is er verrukkelijk. We hebben echt met onze familie genoten.
personeelsvereniging THRpersoneelsvereniging THR uit Apeldoorn schreef op 18 maart 2015, 09:03:
Zaterdag 14 maart hadden we ons lang verwachte personeelsfeest. Wat een goede keus om dit bij de IJsselhoeve te houden: prima ontvangst, enorm vlotte bediening, heerlijke hapjesbuffetten. Ook de activiteiten (casino, boogschieten etc) vielen in goede aarde. Team van de IJsselhoeve: enorm bedankt!!
Ewout en Ingrid TimmerEwout en Ingrid Timmer schreef op 5 maart 2015, 17:18:
13-09-2014 de dag van onze dromen. Deze is mede dankzij jullie uitgekomen. Alles was top de voorbereidingen en overleg samen t/m het feest deze was de hele dag goed verzorgd!!!! De ontvangst, de bediening, het eten en toen het avond feest. Alles was in één woord GEWELDIG!!!! Wij hopen dat jullie nog heel lang zo door mogen gaan. En als wij weer iets te vieren hebben weten wij waar we naar toe moeten gaan. Willy, Mark en medewerkers BEDANKT VOOR DE GEWELDIGE DAG!!!!! Gr Ewout en Ingrid