Kerstmis 2018 bij De IJsselhoeve

Genieten van een gezellige kerst middag of avond bij De IJsselhoeve met live muziek door Peter Borkes. Op 1e en 2e kerstdag kunt u genieten van ons heerlijke ‘Live Cooking’ Buffet.

Wij verwelkomen u met een sprankelend aperitief en voor de kinderen serveren wij Binkie-Bubbels. Na binnenkomst serveren wij ovenverse mini-broodjes met kruidenboter, olijven-tapenade en diverse sausjes. Vervolgens serveren de gastheren twee soorten soep aan tafel.

Onze koks bereiden uw “Boergondische” gerechten à la minute. Het Eilanden-Buffet biedt u een ruime keuze uit voorgerechten, salades, vis, vlees en vegetarische gerechten en natuurlijk wildgerechten. Uiteraard is er ook een spetterend Dessert-Buffet met een heerlijke Kerst-IJstaart en een scala aan overheerlijke huisgemaakte zoetigheden van onze patissier.

Vanzelfsprekend is er ook aan de kinderen gedacht. In ons speelparadijs “Binkie” kunnen zij zich uitleven. Tevens is er ook een apart Kinder-Buffet met frietjes, pannenkoeken en snacks.

 

‘Live Cooking’ Buffet op 25 & 26 december

’s Middags van 12.30 tot 16.00 uur. Zaal open om 12.00 uur.

’s Avonds van 18.30 tot 22.00 uur. Zaal open om 18.00 uur

 

€ 52,50 per volwassene

€ 21,50 per kind (4 t/m 12 jaar)

Kinderen t/m 3 jaar gratis

 

Reserveren kan via het telefoonnummer 0313-474444 of per mail info@ijsselhoeve.nl.

 

Uiteraard kunnen we ook rekening houden met eventuele allergieën of dieet wensen. Wij vragen u wel om deze informatie van te voren door te geven aan ons.