Onze geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingericht interieur heerst een knusse gezelligheid en een sfeervolle warmte, waar ieder feest weer een happening is. Zelfs de inpandige originele Waterput uit 1650 ontbreekt niet.

We hebben dan ook al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van feesten en daarmee is De IJsselhoeve het juiste adres voor al uw personeels- of teambuildingsactiviteiten.

De IJsselhoeve beschikt over 4 zalen en u kunt heerlijk loungen in onze binnentuin. Afhankelijk van het soort feest en de aankleding van de zaal kunnen 20 tot 600 gasten ontvangen worden. Bedrijfsdiners, thema-avonden, teambuildingsactiviteiten, productpresentaties, actieve arrangementen, meetings: alles is mogelijk bij De IJsselhoeve!

Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak. Dan kunnen we onder het genot van een kop koffie de diverse mogelijkheden en wensen met u te bespreken.