Op zondag 13 mei 2018 worden de “Moeders” in Nederland extra in het zonnetje gezet. Het is dan namelijk Moederdag. Tijdens de “Moederdag-Brunch & Live-Cooking-Diner-Buffet” staan “Moeders” in de spotlights, maar natuurlijk is iedereen welkom. Genieten doe je met z’n allen!

Bij “De IJsselhoeve” vieren wij dit uitgebreid en hebben daarom een gezellige “Brunch & een Live-Cooking-Diner-Buffet” georganiseerd om jouw “Moeder”, Vrouw of de Oma’s eens lekker in de watten te leggen. Weet je nog niet wat je wilt geven? Trakteer jouw lieve Mama, Vrouw of Oma op een heerlijke “Moederdag-Brunch”. Tevens zal “Binkie-Kinder-Speelparadijs” de gehele dag geopend zijn voor onze jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Natuurlijk zorgen wij voor een presentje voor alle moeders.

 


“MOEDERDAG-BRUNCH”.

Op zondag 13 mei organiseren wij een gezellige all-inclusive “Moederdag-Brunch” voor de hele familie.  Vanaf 11:00 uur worden de “Moeders” & vaders ontvangen met een heerlijk glas Prosecco.    Vervolgens serveren wij een kopje soep. Hierna kunt u genieten van warme en koude gerechten in buffetvorm. Wij serveren onder andere frisse gemengde salades, diverse versgebakken broodjes, croissantjes, chocolade-broodjes, diverse soorten luxe vleeswaren en kaassoorten, gerookte vis, zoetwaren en diverse warme vlees- en visgerechten.

Ter afsluiting serveren wij een uitgebreid “Dessert-Buffet”, bestaande uit bavarois-taarten, mousses, mini-patisserie, diverse soorten roomijs en vers gesneden fruit. Tijdens het “Brunch-Buffet” maakt u onbeperkt gebruik van diverse soorten drankjes, zoals koffie, thee, melk, karnemelk en vruchtensappen.

Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes zal “Binkie-Kinder-Speelparadijs” de gehele dag geopend zijn voor onze jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Tijd:        Vanaf 11:00 tot ±14:00 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 27,50 p.p.                  Kinderen: 4 t/m 11 jaar: € 14,50 p.p.

 

 

“Moederdag-Live-Cooking-Buffet”. (all-inclusive)

Op zondag 13 mei organiseren wij een gezellige all-Inclusive “Live-Cooking-Moederdag-Buffet” voor de hele familie.   *inclusief bier, wijn & frisdranken.

Vanaf 16:00 uur worden de “Moeders” & vaders ontvangen met een heerlijk glas Prosecco.  Na binnenkomst serveren wij ovenverse mini-broodjes met kruidenboter & olijven-tapenade. Vervolgens serveren de gastheren twee soorten soep, in terrines, aan tafel. Ondertussen bereiden onze koks “Boergondische” gerechten à la minute. Het “Live-Cooking-Buffet” biedt u een ruime keuze uit voorgerechten, salades, verschillende koude/warme vis- & vleesgerechten en natuurlijk onze welbekende “Seizoens-Gerechten”. Tevens is er ook een apart “Kinder-Buffet” met frietjes, pannenkoeken en snacks. Uiteraard is er ook een spetterend “Dessert-Buffet” met diverse soorten roomijs en een scala aan overheerlijke huisgemaakte zoetigheden van onze patissier.

Er is voor ieder wat wils, zodat u met de hele familie kunt genieten van deze gezellige dag. Voor de kleintjes zal “Binkie-Kinder-Speelparadijs” de gehele dag geopend zijn voor onze jongste gasten, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen.

Tijd:        Vanaf 16:00 tot ±19:00 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 32,50 p.p.                  Kinderen: 4 t/m 11 jaar: € 16,50 p.p.