Voorgerechten

Koude voorgerechten

  • 10. Mandje vers gebakken stokbrood met kruidenboter. € 4,25
  • 11. Carpaccio van ossenhaas op een bedje frisse salade met pijnboompitten, pesto en Parmezaanse kaas. € 9,50
  • 12.Proeverij met heerlijke gerookte zalm, Hollandse garnalen carpaccio en Ganda-ham met meloen. € 9,50

Warme voorgerechten

  • 15. Gebakken champignons met spekjes en ui, geserveerd op toast. € 6,50
  • 16. Loempia gevuld met eend, geserveerd met een zoet/zure saus . € 8,50
  • 17. Gamba’s: in een bierbeslag gebakken met een zachte knoflooksaus €9,50

Soepen

  • 20. Runderbouillon:dubbel getrokken, met groenten uit Grootmoederstuin €4,75
  • 21. Tomatencremé soep met een vleugje room en balletjes € 4,75
  • 22. Doesburgse mosterdsoep,alom geroemd, met spekjes en een vleugje room € 5,50
  • 23.Proeverij van soepjes.3 verschillende soepjes ,geserveerd in kleine glaasjes € 5,50