Voorgerechten

Koude voorgerechten

        • Mandje vers gebakken stokbrood met kruidenboter. € 4,25
        • Carpaccio van ossenhaas op een bedje frisse salade met pijnboompitten, pesto en Parmezaanse kaas. € 9,50
        • Proeverij met heerlijke gerookte zalm, Hollandse garnalen carpaccio en Ganda-ham met meloen. € 9,50

Warme voorgerechten

        • Gebakken champignons met spekjes en ui, geserveerd op toast. € 6,50
        • Loempia gevuld met eend, geserveerd met een zoet/zure saus . € 8,50
        • Gamba’s: in een bierbeslag gebakken met een zachte knoflooksaus €9,50

Soepen

        • Runderbouillon:dubbel getrokken, met groenten uit Grootmoederstuin €4,75
        • Tomatencremé soep met een vleugje room en balletjes € 4,75
        • Doesburgse mosterdsoep,alom geroemd, met spekjes en een vleugje room € 5,50
        • Proeverij van 3 soorten soep € 5,50