Partyboerderij “De IJsselhoeve” heeft een te gek speelparadijs! Een grandioos binnenspeelparadijs voor alle  kinderen met ouders, opa’s en oma’s, of wie dan ook. Het is altijd goed vertoeven in Binkie’s Speelparadijs. We zijn tevens voorzien van gratis wifi.

Meer dan 1000 m2 binnenspeelplezier met o.a. een rodelbaan, glijbaan van meer dan 6 meter hoog, super Legobouwstenen, klimwanden, super-Spidertoren waar je je zo door naar beneden kunt laten vallen, springkussen, maar ook een speciale speelruimte voor de allerkleinsten waar ze lekker veilig alles kunnen ontdekken. Ook hebben wij een gave Kinderdisco met een verlichte vloer, discolampen en nog veel meer! Ook worden er regelmatig kindertattoo’s gezet of kun je je laten schminken.

Een knallend kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een activiteit voor het coolste kinderfeestje van de klas? Dan is paintball outdoor een echte aanrader! De spanning, adrenaline en het samenwerken creëren een totaal plaatje voor een onvergetelijk feestje, waar nog lang over gesproken wordt! Kinderpaintball wordt op dezelfde manier gespeeld als paintball voor volwassen, alleen met een ander verfwapen. Dit ‘wapen’ schiet de balletjes weg door middel van een veer. Dat gaat een stuk minder hard dan de volwassen paintballwapens die op luchtdruk werken. Het wapen op veerdruk maakt het paintballen voor kinderen zeer veilig!

Waaruit bestaat het Paintball-Kinderfeestje?
– ontvangst bij “Binkie’s Speelparadijs”;
– camouflagepakken en een veiligheidsbril;
– 1 uur paintballen (onbeperkt kogeltjes, gespeeld met paintballmarkers op veerdruk);
– inclusief limonade, frietjes en snacks.

De kinderen kunnen zich daarnaast ook nog vermaken in “Binkie’s Speelparadijs”.